it helps

när det kommer mörka tankar,
å i huvudet slår och bankar.
tyvärr jag kan inte dom döda.
men jag med dom mej inte bemöda.

sorry

Ursäktamig, men jag hörde flo rida- Right round i december! aja jag är lite konstig men det stör mig att sverige är så seg närdet gäller allt! spec musikoch kläder. Dumt av mig eftersom det finns viktigare saker! Såg white chiks igår vid 01.00 skit brafilm sett den 24 gånger och tröttnar aldrig. BU=bitch utbrott såna som jenny(olga) brukar få!
wooopsie i did a poopsie! ahhahahahaha
SHIIIIIIIT måste bara se Fast and the furious 4 på bio!!!!!!!!!!!!!! älskar snabba bilar fast inte när de åker förbi mig när blir jag rädd. Men kan inte vänta tills jag får min aoudi TT vetinte hur det stavas bara hur det uttalas.  skagå med tjejorna tror jag ,,vi ska iaf på bio. DET VIKTIGASTE Äratt jag få åka till karlstad....
vill verkligen saknar mina bebisar!!1 och måste besöka morfars grav....

Lots of love/// shadiii

Don´t hate me because u aint me

Ja exakt, Shit nu är detlov., Det ska vara skönt men vi har tusen läxor. Man kan inte ge ut läxor när det är lov
varför heter det lov då?!!! Man kan inte ens slappna av! så mycket plugg. Jag har gjort en låda där jag lägger alla läxor.Och nu får typ  inget plats! aja! träna också ännu roligare:(
eller det är roligt ibland. Jag gillar att gå" var ute med jenny en stund igår och vi gick ganska mycket! gick idag med och förigår!


Lots of love/// shadiii

Im back

Shit vad länge det hargått, Glömmde bort att jag hade en blodd, som min dagbok.
Iaf sitter och lyssna på souljah boy och jackie boyz-topless,älskar JACKIE boyz hahaha de är sköna.Snart börjar Law and order yeee och jag missade inside man men ajja det är en sjukt bra film iaf. Ska skriva en köpa lista, ha köpt ganska myket men vill ha något med färg. Lila !vill ha en lila pås jacka och en klänning.  ajja !



Lots of love/// shadiii


RSS 2.0