sunshine

Illusionisten på tv, den som inte har sett den filmen kan ta sig säger jag bara, var i rudan idag tog mitt första dopppp eller tog den förrut men då grät jag bara för jag "druknade" nästan ahahhahaha. Det var svin kallt förra gången typ början av maj. Vi sola och bada idag eller jag bada , jenny och emma dopppppade bara sig.....kom hem 18.00 eller något. åt paj och spelade tennis med familjen, Det var underbart idag,vacker väder svalt yeyyyy!
Vill verkligen höra en ny låt som jag faller för!!!!!!!!!! det var längesedan.
har blivit lite brunare.
blev glad när jag såg att jenny hade såna havsblå shorts som jag vill ha, haha de finns visst i gina ,wooopsie i did  a poooppsie.

missing u grandpa

Den dagen då du gick bort kommer jag aldrig att glömma kallheten, aldrig glömma luften,
aldrig glömma blickarna,
aldrig glömma ljuset,
aldrig glömma snön,
aldrig glömma bort skriket,
aldrig glömma tårarna och jag kommer aldrig glömma bort dig.
Tårarna rinner ner för kinden men det hjälper inte att gråta.
Du kommer aldrig,aldrig komma tillbaka,
du kmr aldrig få prata med mig om gymnasium ,
aldrig få se mig ta studenten,
aldrig få se mig köra en bil,
aldrig få se mig ta examen,
aldrig få krama mina barn,
aldrig krama mig,
´Du kommer aldrig nudda marken igen.
Men du kommer alltid att nudda mitt hjärta.
Saknar dg verkligen så mycket att det gör ont,
vet att du hatar när jag gråter, vet att du led.
Jag fick inte säga att jag älskar dig men action speak louder than words så du förstog nog.

Miss you soooo mutch!

Lots of love/// shadiii

Yabba dabba i dooo

well welll....Is it u again.

love is not blind! it is retarder! säger jag bara!:@ He is inloggad, så fort man ser vem som loggar in så viilll man bara krypa in i ett svart hål och aldrig komma ut!

här är en film jag måste se! snygg  kille , utan sitt skägg! HAN ÄR VIT!!!!!!!!!!!!!!!!  inte MÖRKHYAD! Ska gå och se en film om irak nu ciaa belllor

Lots of love/// shadiii

hon vill jag vill

vi alla vill, skrev klart engelskan hihih sorlig historia men fina namn ska göra hk gånger hk orkar verkligen inte ska bara lida i några dagar till sen sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! jenny vill jag jag ska skriva mkt men det går bara lixom inte, eller jo om jag bara trycker in några bokstäver höhöh,
 
PÅ torsdag nästa vecka ska vi tälta med klassen någonstant där ingen kan hitta oss nej men skoja vi ska ta med oss tält ska göra saker hoppas folk är med på stripppoker hahahahaha jag bangar inte eller bangaar fan hatar de orden fattar nte något jag skulle int ebacka ut kan jag skrivaaa. 

fettt roligt det ska bli men måste hem tidgit dagen efter och fixa mig för då tar mina två kusiner studenten i östra.Fett sorligt men ändå roligt sen blir det fest, ska sola på fredag i 30 min i brb REAAAAAAAAAAA ahahaha sen igen på tisdag sen onsdag sen torsdag sen fredag hahahaha ska bli indi brun som jag skrev innan men jenny tror att jhag bokstavligt talat vill bli mörkhyad.....undra hur jag skulle se ut då-?
?

Lots of somalia love/// shadiii

Im a big girl in a big world

Im back on crack,tänker börja blogga igen för det är roligt att läsa gammla inlägg. som en dagbok ajaa ska blogga mer under sommaren för nu händer det inget. bara plugg plugg plugg.
aja ville ggå på britneys konsert men kändes taskigt mot mamma och pappa eftersom de jobbar förpengarna,sen kmr jag och slösar 1000 på en brud.....mamma betalar hellre för michael jackson ahahhaha när hann kmr asså då är jag där,

så sorligt att vi slutar om två veckor:( sen är det storaskolan som gäller.....hoppad det finns fina killar där.. jag vet en iaf hahahaha grrrrrrrrrrrrrrr! woooopsie i did a poooooooooopsie, är så sugen på godis men bantar nu har lovat mig en dag under sommarlovet när solen skinner och jag glider så ska jga ta en promenad ner till obs(  coopforum) och köpa godis! jag ahr den bästa godissmaken det vet jag:D


lots of japanis love/// shadiii


naaw

naaw längesen whateva

köplistan till sommar ,har velat ha gladiator skor i ett halv år nuuuu men hittar inte min storlek,hatar min fötter!!! DÖÖÖ!
Bianco har verkligen heta skor
*Byxdress
*lila bikini
*Gladiator skor minst två st en lång en kort, Den där bruna längst ner är ett måste!!
*havs blå short korta
*jeans klänning
*sommarklänning
*jeans
*lackjacka
*lackshorts korta
* lila,röd,gul,orange långa toppar/linnen fina som jag kan ha över leggings
* snygga sandaler
*Balklänning
* gladiator klackar
RIKTIGA LACKLEGGINGS omg så sur köpte fel:(
Ska äta grönsaker nu byeees

ett måste . Den mörkbruna, brevid den svarta,exakt såna jag vill ha

Lots of love/// shadiii

RSS 2.0