Bollywood

Hej, Jag var uppe till 4 på natten igår,Tittade på Hannah montana season 1, haha det är sjukt kul.
Idag är det Halloween,vad roligt=) jag lägger in mina bilder senare,När jag får lust.

Har tagit ganska många bilder,  en där jag leker bill i TH, Usch de är så fulaaaaaaaa.
Ajja hör att pappa tittar på en bollywood film asow en indisk film , Orkar inte gå 35 steg för en bollywood film.Jag får njuta av musiken. Jag älskar indiska filmer och har alltid gjort det. haha när jag var liten så brukade vi lyssna på indisk musik, Calcutta. Sköna minnen. Och nu hör jag att pappa försöker prata indiska. ahahahaha. Inte så bra , Jag kan bara tre ord. Om det ens betyder nått. Bête,kaki,kaka,
Ikväll så måste min mamma fixa färgen till mitt hår. Så jag kan färga håret imorgon. Hoppas det funkar. Hon har lovat mig. Åt fattiga ridare till frukost med ett glas pucko. Och jordnöttsmör hihih.


Lots of love/// shadiii


<<<<---------Jag drömmer om dig....

Länna

Sitter här och slickar på en isglass, ska sedan till Länna med pappa.
Han är ledig idag från jobbet. så vi får hitta på något.
Hörde att det  kanske ska snöa imorgon,hoppas inte, Det brukar alltid snöa på min födelsedag eller på min F fest.
Jag har ögat mig själv hahha eller så är det Globar warming.
Nått sånt skit.



Lots of love/// shadiii


Chokladbollar ist för kaffe ,grädde

ca 40 st
100 g smör'/Marg....
5 dl havregryn
2 dl strösocker
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl strössel eller kokosflingor
2-3 msk visp grädde

Smält smöret, eller åtminstone någorlunda mjukt. Blanda ihop allting utom strössel eller kokosflingorna , häll i vispgrädden sist.
Forma smeten till små bollar. Rulla dem i  strössel eller Kokos.
Lägg dem i kylen,Ta sedan ut dem när du vill äta.


Ior

Alla behöver en kram,även Ior

Torra händer och fötter

Vad kan Du göra när Du fått torra händer och fötter?
Torra händer och fötter bör åtgärdas innan det uppstår mer permanenta självsprickor som bl a kan leda till eksem. Smörj minst en gång i veckan, eller oftare vid behov, in händer och fötter på kvällen innan du lägger dig så det får verka och dra in under natten. Om du smörjer in dig med salva under natten kan du undvika kladd genom att sätta bomullsvantar och sockor på händer och fötter (finns bl a på Apoteket).

Använd en E-vitaminrik natur-salva som läker och går in i den torra huden och som mjukar upp och återfettar

Bra kräm och märke


Varför får man problem med håret ?

Hårstråna bildas i hårsäcken (follikeln) som finns i hårbottens läderhud. Det innebär att hårbotten är lika mycket hud som ansiktet! Många hårproblem uppstår just i hårbotten.

Vilket utseende eller karaktär ditt hår har beror på medfödda faktorer som hårets täthet, struktur, form och färg. Du kan förstås påverka hårets karaktär genom klippning, färgning, permanent mm.

Den kondition som ditt hår befinner sig i har däremot inget med ärtfliga faktorer att göra. Hårets kondition varierar i stället med hur du mår, hur stressad du är, vad du äter, vilket schampo eller balsam och vilka hårverktyg du använder. All elektrisk värme som t ex fön, värmespolar och locktång sliter hårt på håret. Starka syntetiska schampon kan vara förödande för ditt hår - och för din hårbotten.

Undvik stress och sov ut (om nu detta är möjligt!) - och ät mat som innehåller A- och B-vitaminer 


Vad kan man göra åt hårproblem 
        
(håravfall, mjäll och irriterad hårbotten) ?
Håravfall: Vi har ca 100.000 hårstrån på huvudet. Normalt tappar vuxna 50-100 hårstrån per dag. Ju äldre man blir desto vanligare är det att hårstråna ej ersätts av nya - vanligare bland män än kvinnor. Ärftliga faktorer men också vitaminbrist påverkar vid vilken ålder man börjar tappar håret.

Gråa hår: Att håret blir grått (eller rättare vitt) beror på att mindre pigment (melanin) - mer luft - finns i hårskaften. Hur snabbt man blir gråhårig beror också ofta på ärftliga faktorer.

Mjäll: Mjäll orsakas av en liten jästsvamp (Pityrosporum Ovale). Den är inte smittsam. Om svampen förorsakar inflammation kan eksem uppstå i hårbotten. För att bli av med mjäll måste man oskadliggöra svampen. Det finns flera växter/örter som effektivt angriper mjäll-svamparna.

Risigt, flygigt, fett hår: Om håret inte mår bra - tänk efter om det är något i din livsföring som kan ändras när det gäller stress, trötthet, mathållning mm. Låt håret vila från fönar och värme-spolar så ofta du kan och låt det få självtorka. Använd ett milt, skonsamt schampo!

Irriterad hårbotten: Syntetiska hårschampon och andra starka hårmedel (ex. mousse, gel, spray), som nästan alltid innehåller alkohol, kan ge klåda och irritera hårbotten ordentligt. Undvik dem!


Vilket schampo/balsam ska man välja?
Välj ett schampo/balsam som är skonsamt mot ditt hår och som inte innehåller starka syntetiska ämnen. Vegetabiliska Ört-Schampon, som är gjorda på örtavkok av växter, är dels milda dels innehåller de naturliga växtämnen, som håret lätt tar upp och tillgodogör sig.

Undvik på samma sätt starka syntetiska dofttillsatser, som också kan irritera hår och hårbotten. Om du väljer ett naturligt vegetabiliskt schampo/balsam med eteriska oljor får du både väldoft och en välgörande talgbalanserande, läkande och stärkande effekt.
Till sist -
         - tänk på när det gäller schampo: 
               TA INTE FÖR MYCKET SCHAMPO! Det räcker med en klick stor som en femtioöring.
               TVÄTTA GÄRNA HÅRET I TVÅ OMGÅNGAR!
                        1. Första gången masserar du hårbotten med schampo, tvättar ur och sköljer.
                        2. Andra gången schamponerar du lätt för att få upp glansen och sköljer.
               DU KAN INTE SKÖLJA FÖR MYCKET!  Skölj alltid längre än du tycker att du behöver! 
         - tips när det gäller balsam: 
 Efter att du har tvättat håret med schampot, torka håret lite, kamma i balsam och lite GladPack om, lägg till slut en handduk om allt i 15 minuter (s k inpackning).
Kamma sedan igen genom håret innan du sköljer det. Då blir det mjukt och helt perfekt.

Joaquin phoenix

Joaquin ska sluta som ,skådis och satsa på musiken
Faan han är en bra och en snygg skådis. Några av filmerna han spelar i är Gladiator , Walk the line.


Tv.nu

Ni vet dom dagarna där ni sitter framför datan men får en stor lust att sätta sig framför tv eller på en soffa, Men ni vet inte om det finns nått bra på tv, Jo ist för att gå in på deras hemsidor t.ex. kanal5 så kan ni gå in på www.tv.nu

Där kan ni se om det finns nått bra på tv som ni gillar.


Lots of love/// shadiii


Pink is to girls blue is too ,all i want is you

haha coolt va kom på rubriken själv, kanske lite tråkig då.

Hitta en till klänning

 Vad söt, den skulle man kunna ha på en maskerad fest. eller en enkel fest

                                                  Hoppas ni gillar den.



Lots of love/// shadiii


Fun is hot

Snart är det halloween, på Fredag vah? ska fira med släkten eller familjen ,vi får se. Jag orkar inte ha maskerad fest med mina kompisar som jag planerade.
Hur ska ni fira halloween?

Här är en bild på min halloween klänning, ska sminka mig lite coolt ochså, ska ta flera bilder som ni kan se senare,



Lindex och kappahl eller kappalh eller kapphal

Hahaha hur det än stavas så menar jag affären kappahl,  Iaf jag är ganska trött på att höra hur lindex och Kappahl har fått in mer fina kläder, Bullshit.  Det är exakt lika som för. Det är bara för de gör reklam nu, shit vad reklam säljer.
 Visst när man går in i affären ser man bara tant kläder men om man letar så kan man alltid hitta fina kläder, men många i min ålder skäms...Helt stört.
Man kan hitta fina kläder ÖVERALLT om man bara letar, gå igenom alla kläder så hittar du säkert nått.
Om du inte gör det så gå med någon som kan hjälpa dig.


Lots of love/// shadiii

SWEDEN

Hej, Är det någon som vet om Kanye west ska komma till sverige, Hörde nått sånt på radion,min pappa pratade med mig samtidigt så jag hörde inte så bra.

Lots of love// shadiii

Torra, flisiga naglar och nagelband

 
Orsak:
Du rengör dina naglar med en acetonbaserad nagelacksremover eller använder nagelacksremover för ofta. Du använder en nagelstärkare med formaldehyd. Använder mycket rengöringsmedel utan skyddshandskar. Har dålig hälsa och äter mediciner. Dålig grundskötsel. Ju äldre du blir desto torrare blir dina naglar.

Detta Behöver Du:
Nagellacksremover utan aceton, olja och parfym - Allroundfil - Nagelbandspeeling - Stärkande Nagelserum - Sesamolja - Nagelbandsgelé - Handcreme - Siliciumstärkare - Nagelborste


1.Tvätta händerna, gör rent naglarna med Nagellacksremovern om du har lack på dem. Fila naglarna till önskad längd och form. Avsluta filningen med den finaste ytan på Allroundfilen. Sätt fingrarna i en skål med varmt vatten så att du mjukar upp nagelbanden. Använd därefter Nagelborsten och gör rent under naglarna.

2.
Applicera Nagelbandspeelingen på nagelbanden och nedre delen av nageln om det finns hudrester där. Låt Nagelbandspeelingen verka 2-5 minuter. Borsta nagelbanden och naglarna noggrant med Nagelborsten. Avsluta borstandet under rinnande vatten

 3 Lägg Stärkande Nagelserum på naglarna, låt verka i 5 minuter. Stärkande Nagelserum är speciellt framtaget för att fuktbalansera och hjälpa till att binda samman nagelplattorna så att naglarna kan växa sig starka. Tränger snabbt ner och kan användas dagligen vid behov

4
Lägg på Sesamoljan på nagelband, nagel och under nageltoppen, massera någon minut. Låt oljan gå in i nagelbanden och naglarna tills ytorna känns helt torra. Sesamoljan återbygger och ger näring till nageln.

5 Lägg därefter två tunna lager med Siliciumstärkaren (tunna lager är stakare än tjocka och torkar mycket snabbare). Siliciumstärkaren bygger upp en armering på nagelplattan som stärker och skyddar nageln mot vatten, starka vätskor etc. När Siliciumstärkaren har torkat helt lägger du på Nagelbandsgelé på nagelbanden och masserar några minuter

Avsluta behandlingen med Handcreme ,

Rengör med Nagelbandspeelingen gör du var fjortonde dag. Sesamolja, Nagelbandsgelé och Handcreme gör du helst varje kväll , minst tre gånger i veckan. Stärkande Nagelserum och Siliciumstärkaren använder du var fjortonde dag när du gör grundrengöringen. Siliciumstärkaren kan du lägga på med ett tunt lager var annan eller var tredje dag.


 


Höst tröja

Rubriken säger allt
   

Top shop time

Kolla vad fina dresses jag har hittat i top shop, man kan hitta allt där


Gina tribläää

Är det bara jag som hatar de dära konstiga strumbyxorna som alla går runt i ,det är mönster och sånt skit på den,den är svart.Jag hittade tyvär ingen bild på den.
Gina tricot härmar juh bara andra klädddddaffärer, Och klädera förstörs lätt.

Och när man går in i affären kan man knappt andas. Men det är billigare där.
Man kan hitta fina saker, men de har juh bara kopierat från andr kläddmärken.
Dålig stil och den där Gina borde sluta vara modell , Hon är fan gammal.
Min mamma borde vara med.

Lots of love/// shadiii

Skor

Hittade EN SKIT fin sko i top shop. Det skulle inte vara så gulligt om jag gick runt i höga skor eftersom jag är 182 cm eller nått.

Men jag skulle ändo bära dem,jag bryr mig inte om vad folk tycker.


så vacker


Sleep

Ska sova snart, Hoppas ni inte missar Världens härligaste män imorgon klockan 22.00
Jason MRAAAZ ska vara med, han har fina muskler.

http://www.crimemedicine.com/ borde skämmmmmas

Seriöst, det är det dummaste jag har hört ever, vem är dum och säljer piller och medecin på nätet.
Dummaste jag har hört tänk om nån har drog problem eller beställer fel piller, eller värre. TÄNK om barn går in på sidan och beställer. Ett litet pille kan förändra ett liv, Även döda ett liv.


Hoppa någon anmäler dem eller stämmer dem för jag tänker göra det nu, om jag kan.

Lots of love/// shadiii


Lipgloss

Om du har stora läppar ska du inte rama in läpparna helt, Om du vill ha en bra läppglans med glitter i ska du köpa wet and wild kan visa bild nedanför. Och om du vill att dina läppar ska skina eller vad man säger ännu mer ska du lägga 2 lager. De från hm är bra.
Köp läppglans som passar din hudfärg eller som gör dig mer synligare.

Wet n´wild, jag har den mindre rosa och det är mycket glitter i ,och man måste slicka eller tvätta bort glittret efteråt.

Hm, bra och billig.                            
It´s all you need put on you´r face to be hot

Du är vad du äter

Hej, vill du ha tips hur man får bra hy, Bästa tipset är att dricka mycket vatten, ät bär,grönsaker,frukt
.
Inga piller och sånt skit, vi människor ska inte gå på några JÄVLA piller:

Frukt och grönsaker är bra för hyn för att de innehåller mycket vitaminer och vatten, men inga tillsatsämnen. Dessutom innehåller de antioxidanter, som bromsar upp tecken på för tidigt åldrande i ansiktet. Broccoli och avokado istället för rynkkräm, alltså!

Söta drycker är inte bra, men det är däremot det hyllade gröna teet.

Alkohol är hudens värsta fiende.Vad ska man då helt undvika att stoppa i sig om man vill ha en vacker hy?

- Socker och vitt mjöl, som sagt - och också salt. All snabbmat är dålig för hyn, den innehåller inga skyddsnäringsämnen.


Köp ansikskräm från apoteket. Om du inte vet såmycket om vilken du ska köpa så kan du alltid fråga apoteket.
Eller mig.

Lots of love///shadiii


Ica Maxi brudar

Hej, ska snart till  maxi, det var länge sedan.
Ikväll ska ni väll inte missssssa Desperata husfruar. Synd att Den där brun håriga(kommer inte på vad hon heter) ska skilja sig med mike.... Men jaja ,dh är drama/komedi . De lever i ett fint område med massa gossip och problem i, och ändooo så vill många leva som dem i serien. Soliga dagar 24/7 och när det är dåligt väder så är det RIKTIGT dåligt väder.
Jag önska att jag var pro ana, Är medlem på en sjuk sida. Alla är pro ana där eller försöker vara. Jag tycker synd om dem. Men det är interesantttt att läsa om det, eller vad de har att säga.
Nästan alla där har magsår och problem hemma.....
Fick 2 nya bilder på tigrar, la upp dem. i rummet ,måste se ut som afrika, ahhaha.






Hör inte dåliga saker, prata inte dåligt, se inget dållgt

A fleur de toi

Heeeeeeeeeeej , nu ska ni få smaka på lite franska, Skit bra och gammal låt med en riktig heting i, asow killen,

ONE TREE HILL



Liten gullig video jag hittade på you tube

Finns det mer

Hej, jag undrar om det finns mer saker som jag kan lägga in i min blogg. tipsa gärna.
Ska titta på simpsons nu:O
Vet ni en sak, det var 2 veckor sen jag såg simpsons,skäms!. Jag har saknat simpsons sjukt mycket och nu ska jag gå och titta på det och dricka CHAI! hur kunnde jag vara så heartless
Ni kan bläddra ner och lyssna på LEBANON! min favo låt<3

Lots of love/// shadiii



Ipod längst ner på sidan

Hej, jag har lagt in en ipod i min blogg, men det gick inte att lägga in den där jag ville så den hamna längst ner . Så bläddra ner så hittar du den.=)

Lots of love/// shadiii


Lots of love?

Tänk om jag skulle sluta skriva Lots of love/// shadiii.
ahaahaha , Christina aguilera ska komma med ett nytt album.
Ni vet serien vänner? är det sant att det ska komma en film? det ryktas o dem.
Jag ljuger när jag säger att jag inte har någon bild på mig,  ohh snapp jag har 1029393bilder på mig.
Lots of love/// shadiii


  



ME LOVE

Hej, vaknade 12 åt frukost och nu är jag här, Har tusen läxor men jag har ingen lust att plugga, Måste hoppa in i dushen idag, mitt är blääää just nu, Ska kanske färga håret i helgen , litte rött. Jag älskar min hårfärg men jag har lovat mig själv att färga med henna, Ingen vanlig färg, Jag tycker att jag är för ung för att använda vanlig hårfärg eller ens att färga håret.
Vi får se, Måste ochså Träna idag . Igår gick det bra.  aha titta jag får en söt liten dubbelhaka på bilden, Mitt hår ser rödare ut på bilden:O vet ej varför.

Lots of love/// shadiii



Gratis

Få Gratis kläder från  hm, gina tricot och jc gratis du behöver bara bli medlem och samla 400poäng, du får 50 poäng när du blir medlem.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=97562

My boy lollipop,

I love you, I love you, I love you so
But I don't want you to know
I love you, I love you, I love you so
And that I want you to know
You say the world's a sabre
You are my worldly saviour.¨
You set my world on fire
You are my one desire.
 And I'll never let you go.": And I'll never let you go



Halloooo ween

Hej, Snart är det Halloooooooooo Ween, yeayy.
Det bästa med halloween är att man kan busssssaaaa utan att få skäll, eller midre skäll då, man kan skyllla på att det är Halloween. När man sminkar sig , så ska det vara mycket detaljer, även på kläderna.
själv vet jag inte vad jag ska vara för något:/  Försökte rita något under min läpp det ser bara ut som om jag har snus på mig. Och det gick  inte bra att tvätta bort det, så skaffa smink som går att tvätta bort.

Tiger- "Våffla" hela håret, spraya rikligt med hårspray och tupera för att få mycket volym.
Djävul- Tupera hela håret för att få volym och en lite rufsig look. Locka enstaka slingor. Avsluta med att spraya med hårspray.
Corpse Bride- Tupera hela håret, spraya med hårspray. Avsluta med att spraya med vit färgspray.
Maskerade Mannen- Använd vax för att skapa en spretig look.
Vampyr- Använd plattång för att få en slät look.

Lots of love/// shadiii

hhaa gick inte så bra att tvätta bort.






 

pilates och massa skit

Nu var det dags igen, Tog bort all damm från cykelsaken, ska träna sönder mig,jag måste verkligen bli smal.
Pilates är det bästa.
Jag ska skriva hur jag ska träna den här veckan här och nu.

Veckaa 44, varje dag-cykla i den där cykel saken i 2 timmar
* följa en pilates video
* 60 situpps(hur stavas det)
* 10 armhävningar
*  yoga finns på you tube.
* dansa 20 minuter.

Ska skriva hela tiden om hur det går, wish me luck babes.

Lots of love/// shadiii

         


The pursuit of happyness

Vaknade halv 9 av höga ljud som kom från playstationen.  Gjorde mig själv en salami macka och Oboy.
såg nyss filmen the pursuit of happyness med den snygga will smith och hans söta son Jaden christopher syre smith.
Den filmen är otrolig bra, Och det visar hur Visa människor lever idag, den var sorlig och otrolig bra handling.
Ni måste se den. och Balto 3 har jag ochså laddat ner.
ska snart se Eagle eye med Den heta Shia labeouf, Snart vårt brölopp ,ni alla är bjudna.
Han är så snygg. Jag kommer typ att skrika varje gång jag ser honom i filmen. Ja, så besattttt är jaaaaaaaaaaag.



Lots of love/// shadiii


Mascara

Vill tipsa om bra mascara, den bästa jag har sett, Och den funkar bra på alla, om man vill ha långa ögon fransar
clinique mascara

 

Väskor

Hitta några fina väskor på accessora.se, min syrra har en liknande som den här stora svarta,



Just me again

Namn: kallas för shadiii Ålder: 14, 15 om en månad Gör: (plugg Går i 9:an och längtar just nu verkligen till gymnasiet Bloggar om: allt möjligt mest om min vardag. Bor: Stockholm Äter helst: Potatis , kurdisk mat Dricker helst: Chai, i stora mängder,mjölk och bonaqua Intresserad av: shopping, foto,, basket,böcker, filmer, musik , nästan allt . Ett av mina störta intressen är sång. Jag sjunger 24 Civilstatus: Singel Familj: Mamma, pappa, bror och en syrra som jag älskar så otroligt mycket Läser helst: Verkliga böcker . Gossip Ser helst på: simpsons , disney ,Gilmore Girls, Gossip girl, one tree hill  osv.  komedier, sorliga  Lyssnar helst på: Alla bra, Akon




Bebisnamn

Killnamn                                 Flicknamn
 Tigris                                      Atiana
 Milou                                       Amy
 Milo                                         Jolie
 Arman                                    
 Leon
 Lyon
 Kevin ¨
 
 ( shia Labeouf) hha skooja ,kan mera namn men de är mina favo.

Lots of love/// Shadiii

Who let the dog´s out HUHUHUH Who let shadiii out hohohohooh

Om jag skulle köpa en hund så skulle det vara en mops eller en pitbull med en brun fläck ,(när jag bor ensammmmm. )När jag skaffar familj vill jag ha en golden eller en dalmatin, Men dalmatiner är jobbigaste och dummaste hunden, Lixom tänk om mitt barn skulle börja brinna ,då skulle inte hunden kunna  ringa 112. haha nej skoja men de är väldigt dumma.
Jusste Jag vill ochså ha en lady hund, den där i filmen lady och lufsen, vet inte vad de heter, Nånting med spaniel. Eller så heter dem spaniel
Jag ska kissssssssa nu

Lots of love/// shadiii






The Binda

Åkte hem till Linda igår kväll vid 22.00 tiden, hon hade bakat kladdkaka ,vad gulligt men jag åt inget.
Spelade guitar hero med Lucian, Det är så roligt.  sedan gick jag upp till Jolie & linda, Jolie berättade en läskig historia som var sann, Mina vänner får höra den senare, Asow det var sjukt, vilket samhälle vi lever i nu. ajja sedan dansade vi och jolie la sig kl 1 eller nått, Jag och Linda kollade på någon dokomentär.(om man stavar så)
Glöm inte att titta på OTH klockan 18:00 och gossip girl efter. Serena har inte dödat någon, hahaha hon trodde bara det. 
sorry om ni läser det här innan ni ser den delen. But i don´t  giva a damn.
Jolie åkte hem idag:( men kommer på fredag igen.
Lots of love/// shadiii

Oh YEAH

Nya danslåtar, 1 kommer säkert bli känd senare.

1.Kevil lyttle ft Skinny Fabulous- Be alright

2.Wine Up On Me-Zoelah

3.Elephant Man Ft. Kat Deluna and Jha Jha - Lets Get Physical

4.Elephant Man Ft Rihanna - Throw Your Hands Up

Tom Morley

Tom morley har en OTROLIG röst,Serisöt,Ni har säkert hört My song to the world,skit fin låt och text men lyssna på den här .
http://www.youtube.com/watch?v=_H6HlLfIzJ8&feature=related

Eller sök tom morley- angel
det är shaggys låt men whatever, Jag dör sersöt, Hans röst är så vacker. Jag undrar hur gammal han är nu och hur han sjunger. Han borde ha blivit känd överallt. Hans bror kan ochså sjunga. Jim Morley.
Jag tror att båda bara är kända i england. Synd.

Lots of love/// shadiii


Tips

Är så sugen på att se en bra film,Och dricka chai.
Så sneeeella tipsa mig om bra filmer, jag gillar att garva söndermig eller gråta sönder mig när jag ser på en film , så sorliga och roliga filmer. disney går ochså bra....Bara tipsa om någon läser.

Lots of love/// shadiii


Lov

blogga,Sova,äta,sova,äta,krattta,tv,,blogga,sova,äta,tv,data,sova,äta,tv,barnvakt,sova,gråta,sova,tv,msn,blogga,sova,blogga,sova

Pojkvän

Jag skulle aldrig tänka mig ha en pojkvän, ingen flickvän heller ahhaha eyyyy, Nej det är för killar är äckliga i vår ålder.
de är bara ute efter en sak, Sex
.Lixom usch
Även om jag gillaren kille så skulle jag aldrig tänka mig vara ihop med honom, jag vill se men inte röra.
När man var liten så hade man pojkväner hahhaha det var roligt ,men då var man liten och det är inte samma sak men jag får väll hitta någon perfekt kille när jag blir äldre. För killarna i vår ålder är onormala,barnsliga och vill bara ha sex. Alla killar vill leka av sig innnnan de gifter sig.
Ni kanske inte fattar nått men det ärsvårt att förklara, det kanske bara är mina hormoner, vem vet.
Jag kanske ändrar mig sedan.
ajja det ända jag vet är att jag tänker vara oskuld tills jag gifter mig, För att jag tycker det är fint.
Jag tänker inte öppna mina ben för varje kille jag ser.................


Lots of love/// shadiii

Dead or gone

Dead And Gone - TI Ft. Justin Timberlake [Paper Trail] , Lyssna på den,
TI ska komma ut med ett nytt album, Paper trail.
Vi gjorde som jag skrev igår, Men filmen var inte så bra, den var fett nasty. Och så skämde de ut usa väldigt mycket.
1:an var mycket bättre,
Kom nyss in, var ute och hjälpte pappa med att krattttta,det är skit bra träning. Och det är roligt man kan kan dansa med krattttan och ta roliga bilder plus så kan man hoppa i lövhögen, men jag vågar inte för det kan finnas insekter.
Har inte planerat något för ikväll , Kan hända vad som helst.
Jag kommer säkert åka till skogås eller till Linda.
Nu ska jag forsätta läsa kort kjol, den verkarlite bra. Det är mer jennys smak,
I börjar är det mycket novell skrivet, Det handlar om en tjej som blir våldtagen på en fest , Hon är full och följer med några killar till ett ställe, sedan våldtar de henne. Orka dricka så mobbat,äckligt, blääää.

Lots of love/// shadiii




Myspys med jolie

Hej,Nu måste ni tänka wow hur orkar hon blogga eller va mobbad brud som bloggar 24/7.
Sooo i don´t care, Det är roligt att blogga,det är som en dagbok. Fast man kan inte skriva skit om någon eller skriva om sina riktiga tankar.
Ska snart med G till obs eller nått ,ska köpa goda saker så jag och jolie kan mysa och titta på Harold and kumar2

Lots of love/// shadiii


just me


- . Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
-"Ojj vad många lockar jag föddes med i håret"
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
- 27kr
3. Vilket ord rimmar på "test"?
- häst
4. Favoritplanet?
-  jupiter
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
- cheyo
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Lebanon
-  7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
- Randig tröja.
8. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
- helt barfota,chockerande
9. Ett ljust eller mörkt rum?
-  Ljust.
10. Vad gjorde du vid midnatt?
- Somnade till musik av James morrison
11Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
- Bästa bloggaren är kenza? tobbe skrev det,
12 Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
- långtlångt borta.
13. Vilket uttryck använder du mest?
- serisöt
14 Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
- Mami
15Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
- min kudde
16. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
- Inga
19. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
-  För många, jag är dåligt på sånt
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
 11
19. Din värsta fiende?
en i skolan
. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Hösten
21. Vad var det senaste du sa till någon?
 - "Hur stavar man blyg
22. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Flyga såklart,dåkan jag resa
23. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
- vad räknas som någon?
24 Senaste låten du lyssnade på?
James morrison
 Detta vet inte många om dig?
Jag är fett blygggggg

Disney lyrics

Sitter och sjunger till disney låtar på you tube min favo film är skönheten och odjuret sen aladin sen anastasia
Det är så kul och titta på disney och sjunga med, alla barn borde ha kul. Alla liknar och har är en disney figur.
ni visste väll att anastasia är en sann historia, det är fett sorligt Hon var den som överlevde av alla och hennes familj blev mördade av deras släkting för han ville ha makt och det var en kille som rädda henne,så gulligt.
anastasia romano nånting.






Jenny är en riktig disney figur<3
      Fejk anastasia        riktiga anastasia

En månad 15 år för ett år

Fyller 15 om exakt en månad,ska ha en skit bra fest om jag ska ha fest.Förra året ägde ,det var en av mina bästa minnen om jag ska var ärlig, i vintras och hösten förrra året ägde allt.  Lite fjortis tider men de var de roligaste tiderna och minnen man aldrig glömmer. Jag skiter i presenterna bara ni ger mig den bästa födelsedagen i mitt liv.

Lots of love/// shadiii


Let it be and let me be

Låt mig vara,serisöst era apor orka snacka skit om mig när jag sitter brevid och så tror ni inte att jag märker, hatar min skola ,bara cp barn...
Vakna ,gick till skolan hade kul med jenny och hani, vi förstökte garva sönder oss men det gick tyvär inte. eller bara för hani och jennu ,de la toapapper bakom min rygg,hahahha skit tråkiga, jag skämdes fett mycket.
skulle locka håret idag men hade inte lust om 2 timmar kommer jolie hem,

På väg hem så träffade jag och jennu på en ekorre som jag jagade runt ett träd.
Försökte få en bra bild av ekorren men den ville inte så den kasta nån sort bark på mig.

Lots of love///shadiii


Skriv om någon författare. Liza marklund
Bruden fryser ge henne en jacka!
what a f

ekorren satt i granen kasta kottar mot shadiii ,lila shadiii fick ont i magen. Inte var det bra

Dreamin out loud

Hej, mina små apor igår var det en kort dag, det kändes som en fredag, kom hem 12 sedan sprang tiden bort.
Åt libanes mat till midag och sedan tittade jag på Heroes och drack gold chai ....Kommer sakna heroes...


Lots of love/// shadiii


Dance&show

Hahaha har jusst nu kommit på många bra danssteg till dansen....Yeah men låten är pon the replay hoppas resten godkänner, har spelat in när jag dansar ochså ,inte så roligt , Allt hoppar. Luggen ochså.
Är helt svetig nu ,ska in i dushen snabbt så jag hinner till Hannah montana.


Lots of love/// shadiii


New day

Hej,  snart är det helg igen, då¨kommer min syrra(yeah)
Vi ska vara barnvakt åt mina småkusiner och jag får följa med och hjälpa. De är riktigt busiga.
Idag var det många som kollade snettttt? undra vaför men iaf ska snart måla naglarna och dricka nypressad apelsinJ
Det finns ett roligt spel på hamsterpaj.net som heter bloons eller något. spela det, man fastnar direkt och det är roligt.
 Några låtar som jag har lyssnat mest på och som jag nu lyssnar på är Ashley tisdale-time after time inte hennes låt så alla vet, och air supply-all out of love. Kan inte fatta att Kurden Darin är känd i usa, Jävla kurd hahahah han lyckades.
Marabou med lakris,måste smaka

Ps.Ber fortfarande att morfar ska bli frisk eller få slut på lidandet....

Lots of hot love/// shadiii



RA RA RAAAAA......

hej, hahahaha pisnam dag för hani, jag "råkade" skämmmma ut henne ..... men normal dag för mig.
Det konstigaste med dagen var att Cheya och company bara åt mat en gång:O Kan ni tänka er!!
riktiga problem asow. Jag längtar väldigt mycket till höstlovet, ligga där i soffan och ta en chillpill.
Måste titta på Atonoment(vet inte hur man stavar ,orka kolla upp det) Harold and kumar 2 och massor av hannah montana och LB.
Min kudde som jag stickade var sjukt snygg men sedan bästämde sig vår lärare att tvätta den !!! 
så den krympde och inte bara det ,den ser ut som en dörrmatta!
Men jag ska göra extrem makeover med den.

Jag mår illa ,åt för mycket pommes. Ska snart sitta i soffan med kycklingburgare och desperata husfruar.

Lots of love/// shadiii

Im so in PAIN

Fortfarande ont ont ont, ont i magen och jag vet ej varför jag tror att det är ångest:/

Skolans kurator är aldrig där,,,så jävla dåligt! Jag måste snacka med någon annars kommer jag att spricka ,jag lovar!
Jag kommer att spricka mitt i skolan. Ibland kan jag tillochmed inte äta. Och det är inte för någon kille, det är bara en dum anledning jag säger så folk kan sluta fråga. Jag har tillochmed börjat gråta i skolan i smyg ,när ingen ser .
Jag har ingen att snacka med just nu och jag kan inte snacka med mamma sist jag gjorde det var för några veckor sen och jag började grina mitt framför henne , Jag älskar min mami sjukt mycket men jag behöver någon som kan hjälpa genom att säga saker som får mig att må bra och den personen är min syrra men hon är inte här:(
Hon kommer på fredag och stannar hela helgen om jag har tur får jag följa med henne närhon åker hem.
Jag känner på mig att jag kommer grinna sönder mig under helgen.
Det finns ingen natt där jag inte gråter.........

Lots of love/// shadiii

All out of love

Im all out of love i can´t live !! NeNENEN jag basjar rakt på kärleken, Kärlek är bara problem även om man blir gladare.

Även när man gillar någon så skapar det problem. Men låten är bra.
Jag vaknade tidigt idag, Fixade mig och så. Sedan fick jag lust att blogga men internet var inte öppen och jag orkade inte springa upp för att öppna den så jag tittade på Laguna beach ist,Jag han ba se halva sedan gick jag tillsamman med jennu till skolan . Helt tysta sedan försvann jennu.
WIPS
Det var inga spec saker som hände i skolan idag inte för att det brukar göra det.
Bara det vanliga fast den här gången har vi ingen läxa.

Men tillbaka till kärleken då.......
Jag tror inte på kärlek som tonåring jag tror bara det är hormoner och kåthet och lite känslor .
Det finns bara kärlek som vuxen . Då menar jag pojk och flickvän inte Kärlek för vänner och familjer och sånt.
det är gulligt att vara kär men jobbigt spec när man inte kan gå fram till honom och bara kyssa honom utan att ha någon andledning. Och att inte veta vad ha känner för dig är en plåga. Även om han inte gillar dig tillbaka så är det ändå värt att veta om han gillar dig eller inte för om man inte frågar så kommer man att ångra det.
Nu när jag har skrivit om min kärlek så menar jag min tonårskärlek.  Men alla tycker olika ......
Av mig kan ni få mycket kärlek ... Gratis


Lots of love/// shadiii


Godnatt

Ska gå och lägga mig snart om jag kan för jag har ont i magen.
Berättar om den här dagen imorrn ,lovar.
Nu kollar jag på my name is Earl och har haft konstiga konversationer med folk.
Sov lök god gött puss



Det här får säkert mig att somna


Lots of love/// shadiii


Britney

http://www.youtube.com/watch?v=EJUQ-eqHwJU&feature=related

Ohh Ohh Baby Britney spears den är grymt bra och ganska gammal. OHH shit jag glömde nästan!!! Ni måste höra james morrison HAN har grymt sköna låtar ! och vacker röst !

nya låtar och gammla låtar .
TI feat akon -Hero
Akon- Beautiful
Christina aguilera -keeps getting  better
Jordin sparks -break them
Lil wayne - something you forgot
Akon- don´t  let up
akon-journey
Akon Lil wayne- i´m so paid
Rihanna- im back
Rihanna- push up on me
Rihanna- Music of the sun
The dram feat Rihanna- livin´ a lie
Kanye west- love lock down
Akon new album freedom .Bra låtar
Keyshia cole feat akon- work it out
Akon Right now-nananna
Akon- Troublemaker
Nelly feat Usher- Long night
Timbaland feat T-pain - Say
ciara-echo
 Om ni märker det så börjar jag älska Akons låtar.! Kat deluna äger ochså
Jag kan flera tusen låtar till om ni tex undrar om Britney har en ny låt eller någon annan kändis så fråga bara mig=)


Selena

Ska se filmen selena snart, Jag gråter varje gång :( Så sorlig film. Senare i kväll ska vi få gäster....Trevligt.
Igår kollade jag mamma och pappa på Freaky Friday som vi redan hade sett ca 10 gånger.

På söndag kommer L Lohan som jag redan har sett men ajjja det är roligt.


Lindsay Lohan- Rumors är en bra låt.
Men hon härmar Jay-z i videon!ORKA!

Lots of love/// shadiii

Lebanon

Karl wolf Lebanon!!!!!!!!!!!
Seriöst Den låten är otrolig, Min favo låt föralltid.
Den låten hjälpte mig när jag var sjuk och kommer alltid att hjälpa mig ! jag driver inte JAGGG ÄLSKAR DEN.
Varje gång jag lyssnar på den tänker jag på kroatien och när vi åkte in till akuten 6 på morgonen .

Så Fin låt ! Jag kanske skriver ganska mycket om kroatien men det är bara för att jag saknar kroatien och alla snygga killar och alla underbara minnen inte att jag blev sjuk dåmen resten  .
Fotboll vid stranden gå runt stan ,kolla in snygga killar. Då menar jag alla hahahahah.
 Min punkt var att ni SKA lyssna på Lebanon! Och ni ska älska den!
För jag gör det. Det är alltid bra att ha en låtsom hjälper dig när du behöver det, det kanske låter konstigt men alla har en låt som kan hjälpa dig och beskriver vem du är som person.
Om karl läser det här TACk,han gör säkert inte det men whatever.


Lots of karl wolf love/// shadiii

Belive

Ända gången jag backar är när jag tar sats
19:19
Lots of love///shadiii


nyheter

Hej, Jag hade köpt ett par skor i septemeber till vintern men ni får se dem nu. Och idag köpte jag en gul tröja ,gult är fint.
Plus så ska ni få se min maskerad klänning.
NICE SHIT!





Cheyos fest

Idag har jag lust att skriva om cheydas fieesta.
Och lägga upp några bilder. Jag gick dit med jenny och vi kom försent, fina flickor kommer försent.
Vi åt först sedan "dansade" vi och gjorde många saker.
Cheyda hade bakat och alla gamade. Men starkars lilla jenny för hon började må illa efter cheydas kaka hahahhahahaha. så hon gick in i cheydas rum och satt på en stol medans alla andra dansade till turk musik ahahhahaha . Det var inget jag och hani eller jenny gillade men festen var rolig och det var roligt att klä upp sig.

Innan festenJennu är alltid runt hörnet GRATTIS 15 för ett år sen blir hon 16Ta bild när jag äter?
Bahar, Är det sexigt att ta bild på någon som äter hahaha för typ alla ville att jag skulle ta bild på dem när de äter.
<333
jenny leker WIEE
Portugal-sverige

Hani lek inte svart
Jenny mår inte så bra:( MEn vembryr sig hahahah



Lots of love/// shadiii


Grattis bror<3333333

Min brosa fyller år idag och vi ska snart fira honom med tårta och svensk godis.
svensk godis är det bästa. Jag orkar inte baka hahahhaha så vi ska  köpa en tårta istället.
Jag ska tipsa om en jätte bra sida.
www.stylesearch.se där kan du ställa fråger om allt möjligt, jag lovar.
du blir bara medlem sen så kör du bara .Det är jätte roligt och du kan ställa fråger och få tips av andra.
Och så kan du hjälpa andra med problem.


Lots of love/// shadiii


Grey leathers

Jag hittade ett par snygga skor på nätet, ville bara tipsa.Jag tror det är kill skor? men vem bryr sig de var snygga.
Värde 1 595

Toobbez

Hej, jag har precis blivit lurad av Toobbbbezz , och nu så sitter jag här och pratar med toobbbezz .
Det var länge sedan man hörde tobbezz röst, För en timme sen.
Jag har ingen lust att skriva om cheydas feeeiesta för det tar så lång tid.
Har franska prov på torsdag, Jag kan ganska mycket men måste träna mer.

lots of love/// shadiii





ändrade planer

Jag skulle åka in till stan idag med mami men planderna ändrades. min fasters mans pappa dog av cancer så vi ska åke hem till dem . Jag behöver inte följa med men måste träffa mina små kusiner  . <333
Jag är jätte rädd att nått ska hända min morfar för han har ochså cancer......
Jag är jätte deppad och har vart det jätte länge. Jag gråter nästan varje natt av rädsla och kvävs nästan av  allt gråtande.
Det ända jag önskar är att han blir frisk.......

Lots of love/// shadiii


balenciaga baby

I love deras väskor, Stora ,små mellan. men spec stora.

Asos

Om ni letar efter fina smycken så ska ni gå in på
http://www.asos.com/Women/Jewellery/Cat/pgecategory.aspx?cid=4175 .
Deras smycken är sjukt fina.

Andra avenyn

Hej, Jag hade roligt igår och det hade säkert alla. Jag kan berätta mer om festen och lägga in bilder senare för nu pluggar jag franska.
Buhuuu jag ska skriva min resa till algeriet libanon, maroc, Haiti.
Inte så roligt, det som är roligt är att min blatte pappa kollar på andra avenyn. hahah
Jag brukade titta på det förrut men sedan tröttnade jag.


Lots of love///shadiii


burn & presenter

nu har jag Köpt presenter till Hani och cheyda .
Sitter nu och krullar håret och dricker burn. Ska ha på mig en hög kjol med en gul tröja över  eller under  ,det blev ganska snyggt.
Jag kan visa er sedan. Igår gjorde jag inte så mycket . Jag satt bara framför tv:n med mami och vi kollade på shall we dance och fredag saken på tv 4.
Tänker på att börja dansa, Kanske jazz och showdance.
Har ochså laddat ner alla season av hannah montana.

Lots of love/// shadiii

Jacka från TOPSHOP

Det är den jag ville ha,för 1099kr skrev det innan Det var den jackan jag skrev om innan,för 1099kr
Jag har alltid velllat ha en sån jacka,tänker på att skaffa en. Måste göra en lista på vad jag ska köpa till vinter. Men viktigaste är ett par fina Jeans

Lots of love/// shadiii


Bff?

Vill du bli min bästis, ja du då ska du köpa ett par Jeans/leggigns till mig de är vita och är från VILA inte från bikbok de är ganska fula, eller nej de är fina men de är inte jeans tyg och så ser de inte så snygga ut.
Jag ska ha dem! min syrra har dem men ofta hon skulle ge dem till mig.


Jag hittade ingen bild på dem men jag har en 1/3 bild på dem när min syrra har dem.
Ganska svårt att se dem och de ser inte så snygga ut när man ser på bilden men de är verkligen HETHETHETA



clothes before bro's

Hej, Jag kom hem för 3 timmar sen. Jag hjälpte min brosa att packa för att han ska åka till Göteborg med sina kompisar, där ska han fira sin födelsedag som är på måndag. Men ni vet, de kommer juh festa.
Sedan gick jag in köket där jag kände lukten av bullar. Mamma hade bakat bullar och kokostårta Sedan satt vi i soffan och kolla påmin favo Hannah Montanna och nu sitter eller står hon och gör min favo mat. Kuba<3 En kurdisk maträtt.
Imorgon ska cheyda ha fest så jag måste köpa present idag till cheyda och Hani , Festen börjar 4 och slutar nångång.
ska dra dit med lillllla Jenny.
ska snart dra ut med papi eller så kallade Borhan G för att köpa present.

Lots of love/// shadiii


lär känna mig

HUR
Svarar du i telefonen:
Hallå? eller nono

Gör du när du blir kär i fel person: försöker hitta en ny person att bli kär i
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 2 kr
Mycket är klockan: 18:32

Många kontakter har du på msn: typ 300 kanske

Fick du detta test: från nån annan flitig bloggare

spenderar du en regnig dag bäst: jag älskar regn
VEM
pratar du med just nu:
hehe mamma
ringde dig senast: papi

pussade dig senast: hihi mamma

ville du kasta en sten i huvudet på: Cagla

saknar du mest just nu: syrran &morfar

är din bästa vän av samma kön: noppsnopp

är din bästa vän av motsatt kön: japp
är ditt tionde sms ifrån: jenny

ska du träffa imorgon: skolan....

umgicks du med senast: Tv, och en påse chips


JA-OCH-NEJ FRÅGOR
cyklar du utan händer:
nej jag kan slå mig

gråtit en hel natt: en halv natt.

druckit så du spytt: neej, har bara druckit en gång och kommer inte göra om det

åkt vattenskidor: nej.men vill

åkt rullstoll: Jaaaa hahaha

Gjort kullebytta: Ja älskaar det

köpt lösviktsgodis för 50kr: högre

haft träningsvärk: Ja ,spec efter jag har garvat sönder mig

önskat att du var det andra könet: Nej jag vill inte ha en penis somsticker ut

velat vara ett djur: Apa

tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: hhaha kan faktiskt se mig en av dom framför mig nu

hatat choklad: NEJ, choklad är mitt liv!

VEM
är i rummet med dig just nu:
Ingen, för jag pluggar och bloggar

fick du senast sms från: jenny va faan haha

tänker du på nu: Morfar

pratade du senast i telefon med: Papi

sa du senast "jag älskar dig" till: mig själv

önskar du var med: Godis
är din favoritsläkting: jag har så många? älskar alla

i din skola går dig mest på nerverna: någon somjag villkasta sten på
går du skola:
söderbymalm

är din telefon: Brevid mig, redo för sms
är din mamma: i köket tror jag

sover du: in my cribe

handlar du mest: Mat? Jag behöver äta

fick du tag på tröjan du har på dig just nu: zara
åkte du senast bil: oj de va ett tag sen

är du nu: my crib
VAD
åt du senast:
kommer inte ihåg

drack du senast: mjölk

är det för färg på dina byxor: röda

är den närmaste saken som är blå: ljus

gillar du mest med skolan: vänner

har du på fötterna: tår

är din favoritfärg: blå

vilken film såg du senast: a walk to remember.älskar den

hör du just nu: arabisk tv

HAR DU NÅGONSIN


sovit i en annan säng: jjaaaa

hånglat på en bio: neeeeeeee

sovit naken: ibland under sommaren

kört över hastighetsgränsen: jag har gått över hastighetsgränsen

målat om i ditt rum:nej, vit och fritt

dansat framför spegeln: JAAA

fått hicka: Länge sedan
dumpat någon: jaa

stulit pengar från en kompis: nej aldrig

hoppat i en bil med folk du just träffat: nejj

smugit ut ur ditt hus: neeej

varit i slagsmål: när jag var liten ahhaha

haft känslor för någon som inte känt desamma: jaa

hånglat med en främling: neej usch

älskar eller saknar någon just nu: jaaa<333

Sofis mode=blää

Jag hatar sofis mode,jag tycker hon har dålig stil, och hon är alltid efter.
Jag tycker helt enkelt synd om henne, jag känner och vet flera personer som kan bättre om mode än henne och de borde vara kända. Inte hon.
Hon kommer alltid med gammla saker. Inget jag gillar. Tillochmed shire i mtv kan bättre om mode än vad sofi kan.
och hennes blogg är inget för mig.

Jag förstår helt enkelt inte hur hon blev känd?

Stort & stickat

Nu är det neutrala färger som svart,brunt,grått,skogsgrönt som ska vara färgen på stortröjan.
Och stickat,stickade halsduk är fint och passar nästan allt.
Jag hittade en skit fin röd kappa från topshop som jag vekligen vill ha för 1099kr.
Men det är snart vinter så jag planerar inte att slösa 1099kr på det.




BombayGeek

Jag gillar smarta,snygga,långa,bruna killar som ska vara lite badboy men ochså tänka på skolan.
Jag tycker det är jättegulligt när man ser en söt kille plugga.
Jag gillar badboys men de ska ochså vara lite geek. De ska tänka på utseendet men inte för mycket.

Om han gör det är han säkert gay. Det bästa hosss en kille är hans Leende, ansiktsuttryck som signalerar glädje.
Och när hans stora ögon stirrar på dig så pirrar det i magen.
Det är bra att alla har olika smaker när det gäller killar, för om alla skulle vara ute efter likadana killar så skulle de andra bli ensamma. Och det skulle inte se bra ut om alla gick runt med likadana killar.

Lots of love/// Shadiii


Vilken typ av kille passar dig?

 

1. Du ser den snyggaste kille du någonsin sett... vad gör du?

A: Jag försöker inte med nått, han får komma till mig

B: Ställer dig vid en vägg och anstränger dig för att vara extra snygg.

C: Börjar frysa, och hoppas på att han erbjuder sig att värma dig

D: Går fram till hans kompis och börjar flörta, då blir han säkert avundsjuk.

E: Kastar dig fram till honom... och börjar rabbla upp alla möjligheter till att ni kan vara släkt.

 

2. Du råkar ramla ner i spagat lite dramatiskt då du ska springa in på en bygdegårds toalett, hur tar du dig upp?

A: Lägger sig ner och börjar att rulla, gapskrattande.

B: Reser sig värdigt upp, och rättar till frisyren.

C: Kvider lite, och hoppas att nån hör dig och kommer till din räddning.

D: Ser dig om efter en lämplig snygging som kan hjälpa dig upp

E: Kommer inte upp alls.

 

3. Du har kommit in på ett ställe med 18 års gräns fastän du bara är 17, hur gör du för att flörta in dig ännu mer hos vakten?

A: Kastar dig fram till honom, drar ner linnet till magen och ber om att få en extra stämpel på brösten

B: Jag fjäskar inte... det är mot mina principer.

C: Kelar lite med honom.

D: Visar stolt upp din snygga date, så att han kan bli riktigt imponerad

E: Börjar förvirrat att prata med honom, och inbillar honom att han trots sitt vaktyrke är en fin människa.

 

4. Du har 200 kr i fickan, vad gör du av dom?

A: Lägger dom på en toalett, eftersom du vill ha så mycket plats som möjligt i fickan, att stoppa toapapper i.

B: Jag går till närmaste underkläds affär, och utökar mitt lager med leopard string.

C: Köper vodka och rökelse för den kommande helgen.

D: Går till din favvo-affär i kungsbacka, "Enhörningen", där dom säljer en massa fina mussepigg kläder

E: Använder allt att köpa o'boy för.

 

5. Du har raggat upp en kille och känner att det är dags att lämna offentligheten. Vart går ni?

A: Jag drar med honom/henne till närmaste garage, och bryter mig in där.

B: Vi går till hans bil, som har ett stort framsäte om jag har tur.

C: Vi går bakom huset, om vi är i en bygdegård.

D: Vi sätter oss på en stubbe ute i skogen och pussas lite.

E: Varför gå nån stans alls, när det är så trevligt där ni är?

 

6. Vad måste en kille ha?

A: Kunna massera och laga mat

B: Snygg bil, polisonger, och vara över 25

C: Piercing i tungan

D: Snygga kompisar

E: Körkort, egen bil, och vara över 20

 

7. Vad får absolut inte en kille vara?

A: Negativ

B: En toffel

C: Under 173 cm

D: Ful och för snäll

E: Ute efter min kropp

 

8. Vad dricker du?

A: Glasvis med Pisang-Ambon, rent

B: Lagom mycket ren Coca-Cola

C: Ren vodka

D: Vodka och red-bull, eller bara vanligt vatten

E: Allt som är gratis

 

9. Vilken är din favvo-musik?

A: All partymusik!!!

B: Det ska var beach-boys, eller crusing hits, annars kan man lika gärna sova

C: Nått lungt och mysigt, gärna med nått fint budskap

D: Allt som går och dansa till!

E: Snusk-låtar, typ Horny ´98

 

10. Vilka är dina bästa raggar kläder?

A: Har inga speciella raggar kläder

B: Push-up, och en u-ringad leopard tröja

C: En tajt topp som man fyser i

D: En u-ringad tajt tröja, och en extremt kort kjol

E: Linne och v-jeans

 

11. Vilket är ditt motto?

A: Allt fixar sig, och under tiden kan man ha kul!!!

B: Om jag bestämmer, blir allt löst på bästa sätt

C: Ta hand om mig, och älska mig

D: Livet är en fest!

E: Det är bara min kropp dom vill åt.

 

Nu räknar du dina svar, och ser vilken bokstav du har mest av. för att se vilken typ av kille du bör statsa på!

BÄBISEN

MEST A: Du gillar bäst bäbistypen, som ofta är väldigt barnsliga men också väldigt snälla och gulliga. Bäbisarna känns igen på den något snuskiga humorn. Man fångar en bäbis bäst genom att vara en väldigt positiv och glad människa


RAGGAREN

MEST B: Du borde varit född på 50-talet, då det var fullt med raggare. Nu får du slåss om dom få exemplar som finns kvar. Raggarna är ofta extremt roliga, och dessutom har dom coola, och framförallt MÅNGA bilar. Typen känns igen på sina polisonger. Bästa sättet att fånga en raggare är att ragga upp en.


SNÄLLISEN

MEST C: Du är en snäll människa som vill ha en lika snäll kille. Denna typen känns igen på att dom ofta har en piercing nån stans. Genom skickligt raggande kan man fånga denna oraggiga typ.


MACHON

MEST D: Du vill ha en cool typ, med mycket muskler. Något att ta i helt enkelt. Macho-männen försöker ofta att verka tuffa, när dom egentligen är söta. Typen känns igen på kepsen. Man fångar lättast en macho-kille genom att vara snygg.

SKAJTAREN

MEST E: Skajtaren är något för dig! Dom är ofta lite småtykna, men detta menar inte så mycket med det. Man känner lättas igen om på deras pärlhalsband. För att fånga skajtaren måste du likana en kändis.

själv fick jag B<3


The hills

the hills är så bra... jag vill leva som dom. bara bo som dem inte ha deras drama...
Fast alla vet att de hills är manus!
som en serie hahha en skön serie, Om man inte vet det så....hahaahhahaha



Maskerad

Jag vill ha maskerad fest eller hallowen fest,jag gillar hallowen(tror jag har stavat rätt)
Hallowen förra året ägde(= jag var en fjortis men jag blev juh as snygg?
Det här året ska jag vara nånting annat......
MIG SJÄLV!
Skoja men nånting liknande haha lol(=
 Kanske pochahontas eller den där gula saken i pokemon hahaha eller  cleopatra?
Ska snart se på film eller kanske lite simpsons....Det tröttnar man aldrig på!

Skoldag

Var en vanlig dag idag!! fast fan glömde ta hem matten,ajjaaa får göra den i skolan(=
Fick vg i biologi, Jag älskar alla no ämnen! så roligt så jag tror att jag ska välja natur. men jag vill ändå li psykolog när jag blir stor.
min dröm skola är norra real om jag inte kommer in där eller ändrar mig så ska jag gå i östra i skogås(=
Då kommer jag att träfffa på flera från trångsundskolan:O nooooooo orka seriöst.

Såg a walk to remember igår satt och grät sönder mig den andra bästa kärleksfilmen är notebook<3333
Jag älskar det killen säger i a walk to remember.


Kärlek är som vinden det är inget man ser utan det är nånting man känner.

Lots of love/// Shadiii


Den dagen

Här är lite bilder från orgenteringsdagen(vet ej hur man stavar det)












Hösten

Hösten äger(=.
Jag älskar hösten.
Allt är så perfekt ! jag älskar när jag ser flyggggande löv och röda, oranga träd. Det finns inget dåligt med hösten.
Man tänker mer då och det regnar as mycket.Jag älskar regn spec spöregn.

Jag fyller ochså år snart hihihi ,15 yeahh!
Vet inte om jag ska ha fest eller bara fira med några kompiar i en sushi restaurang.

Lots of love/// shadiii


LÖRDAG DAG

Jag gick på bio med lindaaaaa ,vi så step brothersSÅÅÅÅ jävla bra! garva söner mig! men först åt vi mat!
I en sushi restaurang! jamiii min favorit california roll.
Sedan vid tågstationen så var det en dam som sa att jag hade knääppt min jacka hellllt fel!
Hon trodde först det var nya modet! LOL
Vi gick av vid skogås<3 där ifrån gick jag till släkten och linda till nån jävla fest!
kl 00.00 kom Linda tbx och vi åkte hem till henne(= sov över där.
Dagen efter kollade vi på The hills ! jag har nu laddat ner season 4!!!!tar så jävla lång tid att ladda ne den.
Men de är värt det(= det var fint väder idag,det regna och i lovee regn! seriöst(=<33
LiNDA=MODEL!!!! hahaha lycka till på onsdag(=
I know you love me!
lots of love/// shadiii

De där blå godiset är min favo ,har ätit det  sen jag var bebis<3


RSS 2.0