Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ur en grönögd idiots ögon -

Bilotur!

påvägen till karlstad så hänge något som inte chokar mig direkt,,,vi åkte på motorvägen min kusin körde så kom en skåpbil som ville byta fil mot oss ,han Dum nog såg inte oss utan bytte nästan till våran fil....och vi åkte längst bommarna eller stängslet eller vad det heter(gjord av metal) så bilen var precis brevid våran och om han inte såg oss skulle det nog bli en olycka!! dumaa åsna man kollar först och blinkar innan man bytter fil! men först kollar man att igen bil e där..min kusin var tvungen att köra in i metal saken (nästan)som tur var körde han tillbaka till sin fil.....jag som van´ligt gjorde min bilolycka pose..

jaa efterosm jag har vart med i så måånga bilolycker och sett så många bilolycker opch variut med om nästan bilolcyker och BARA OLYCKA med bilen så har jag min egen pose...jag täcker ansiktet med händerna tar upp benen mot sätet och kurrar ihop mig ,sen säger jag omg omg omg omg omg omg 10 gånger och säge gudgudgud hjälp 34 gånger...hhahha så gjorde jag då och haha händerna darrade fortfarande efteråt men sen blev det lungt när vi satt på disco låtar som var keffa pch dansa och sjöng..


När jag säger att jga har varit med i så mpnga bilolcyker så ska man itne tro att de e pappa som kör dåligt! Trust me men min pappa är en av de b'ästa körarna mashalla**! de e ba de andra dumma aporna som inte blinkar när de byter fil eller backar utan att kolla bak och kör in i oss elelr snor våra bilar för att vi är blattar!
jag känner mig tryggast när pappa kör och mashalla så kör min syster också bra..men brorsan kör som en galning haha mamma kan inte ens cykla vad ska hon köra!


one of a kind shiiido

lots of love///shadiii

mamma älskar att retas med mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0